Hallo allemaal!

Ik ben Sophie Hartel. Zoals mijn naam misschien al verraadt, ben ik oprichter en praktijkhouder van ergotherapie Hartel. In 2011 heb ik de opleiding Ergotherapie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie had ik al de ambitie een eigen praktijk op te starten, maar ik wilde eerst ervaring opdoen binnen bestaande organisaties. ⁠

In 2015 besloot ik dat het tijd was voor een eigen praktijk om zo ergotherapie en het ondernemerschap te combineren. Ik ben nog steeds elke dag blij met die keuze! Niet alleen omdat het me veel vrijheid geeft, ook omdat ik binnen mijn eigen praktijk zelf vorm kan geven aan mijn werkwijze en idealen. ⁠

Hoewel ik als eenpitter begon, sloten zich gaandeweg andere ergotherapeuten bij mij aan. Inmiddels heb ik een dreamteam van 5 toppers om me heen verzameld. Hoewel onze expertises elkaar aanvullen, handelen we allemaal vanuit dezelfde normen en waarden. Wij zijn pro-actief, luisteren echt naar wat onze cliënten willen en -misschien wel het belangrijkste- we hebben oprechte passie voor het vak en willen te allen tijde de best mogelijke zorg bieden.

Related Posts