Stefan, fysiotherapeut, Amsterdam, referentie, Ergotherapie Hartel, Sophie Hartel
Ik heb het geluk gehad meermaals met Sophie Hartel samen te mogen werken.
Als fysiotherapeut en handtherapeut werk ik vaak samen met ergotherapeuten, onder andere voor het beoordelen van dagelijkse activiteiten of hulp bij het aanvragen van een hulpmiddel. Doordat zij ook actief is in de Amsterdamse Rivierenbuurt, vragen wij haar regelmatig om advies. Sophie heeft een professionele attitude, heeft goed doordachte oplossingen, en hart voor haar cliënten.

Stefan, fysiotherapeut

Maran, arts, Amsterdam, referentie, Ergotherapie Hartel, Sophie Hartel
Wat ik bijzonder vind aan Sophie is dat ze erg betrokken is bij haar cliënten. Ze heeft een brede kijk op haar vakgebied en is hierin zeer bekwaam. Ze is daarnaast een prettige teamplayer met een positieve kijk op het leven, wat het ontzettend fijn maakt om met haar samen te werken.

Maran, arts

Maran, arts, Amsterdam, referentie, Ergotherapie Hartel, Sophie Hartel
Nilke, ergotherapeut, Amsterdam, Ergotherapie Hartel, Sophie Hartel
Sophie is een gemotiveerde, professionele en oplossingsgerichte ergotherapeut. Ik heb in de samenwerking met haar ervaren dat ze behulpzaam en betrouwbaar is. Ze maakt makkelijk contact en neemt initiatief tot overleg bij complexe situaties.

Sophie is vrolijk en enthousiast. Bij het behandelen van cliënten, stelt ze de vraag van de cliënt centraal. Ze adviseert cliënten op een professionele manier en ze ondersteunt en motiveert hen om de keuzes te maken die bij ze past.

Nilke, ergotherapeut