Ja, je ziet het goed, wij hebben weer een nieuw teamlid! Haar naam is Iris van Perse en ze is sinds deze maand aangesloten bij ergotherapie Hartel.⁠

Iris over haar achtergrond:⁠

“In 2021 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het afronden van mijn studie ben ik met veel plezier aan het werk gegaan als ergotherapeut in het UMC Utrecht. ⁠

Naast mijn baan in het ziekenhuis was ik op zoek naar een leuke leerzame werkomgeving in de eerste lijn. Het leuke van de eerste lijn is dat je niet alleen de persoon ziet maar ook meteen de omgeving. ⁠

Het mooiste aan het vak ergotherapie vind ik dat kleine aanpassingen en acties, een groot verschil kunnen maken. Voor mij is het belangrijk dat ik mijn cliënten goed leer kennen en ze help vanuit een vertrouwensband. ⁠

Ik betrek de mensen die ik behandel altijd bij het proces door met ze te sparren. Op deze manier komen we samen tot de beste uitkomst. We doen het écht samen.

Related Posts