Zorgen voor iemand met dementie kan zwaar zijn. Hoe houdt u dat vol? En hoe houdt u tijd over voor uw baan, gezin, hobby’s of gewoon voor uzelf? Volg het online seminar voor tips en advies.

Op donderdag 26 januari om 19.00 uur organiseert CZ het gratis online seminar ‘Zorgen voor iemand met dementie én voor uzelf’. Live vanuit de studio vertellen mantelzorgmakelaar Helga Neessen, casemanager Gerben Jansen, en trainer Annemarie Schouten hoe u de balans vindt tussen zorg voor een ander en tijd voor uzelf. U krijgt antwoord op vragen als: 
Hoe herken ik overbelasting bij mezelf?
Wanneer wordt het tijd om hulp te vragen aan mensen om mij heen?
Hoe bespreek ik mijn mantelzorgtaken op mijn werk?

Meld u aan via onderstaande link:

https://dementie.cz.nl/zorg-regelen/product/online-seminar-zorgen-voor-iemand-met-dementie-en-voor-uzelf?menu=open&utm_source=dementie_mail&utm_campaign=grPL&utm_medium=emc

Related Posts